Gjykata Themelore Prizren

Seancat e radhës

Koha Rasti Nr. i Sallës Gjykatësi/ja Statusi
09:00 909/19 206 Shpresa Emra Ri-Caktuar
09:00 1338/19 205 Refki Piraj Caktuar
09:00 P.nr.2399/17 208 Vjollca Buzhala Caktuar
09:00 911/19 210 Edije Sezairi Caktuar
09:00 P.nr.1888/18 112 Arjeta Gashi Caktuar
09:30 P.nr.93/19 zyre 204 Xheladin Osmani Caktuar
09:30 1297/19 206 Shpresa Emra Caktuar
09:30 265/17 111 Sadije Selmani Ri-Caktuar
09:30 1348/19 205 Refki Piraj Caktuar
09:30 881/15 218 Atdhe Berisha Caktuar
09:30 P.nr.311/19 112 Arjeta Gashi Caktuar
09:35 758/19 111 Sadije Selmani Caktuar
10:00 P.nr.793/19 112 Arjeta Gashi Caktuar
10:00 1355/19 205 Refki Piraj Caktuar
10:00 CP.nr.412/17 214 Agron Hoxhaj Caktuar
10:00 1907/19 210 Edije Sezairi Caktuar
10:00 1087/16 110 Shaban Shala Caktuar
10:00 P.nr.120/18 207 Raima Elezi Caktuar
10:00 63/19 203 Ajser Skenderi Caktuar
10:10 1295/19 206 Shpresa Emra Ri-Caktuar
10:30 1270/15 205 Refki Piraj Caktuar
10:30 971/18 218 Atdhe Berisha Caktuar
10:30 422/19 206 Shpresa Emra Caktuar
11:00 P.nr.597/18 208 Vjollca Buzhala Caktuar
11:00 70/19 210 Edije Sezairi Caktuar
11:00 1430/18 221 Gëzim Shehu Caktuar
11:00 CP.nr. 181/17 214 Agron Hoxhaj Caktuar
11:00 818/19 111 Sadije Selmani Caktuar
11:00 817/15 110 Shaban Shala Shtyer
13:15 P.nr.1173/18 112 Arjeta Gashi Caktuar
13:30 424/18 218 Atdhe Berisha Caktuar
13:30 1140/17 110 Shaban Shala Shtyer
13:30 CP.nr. 260/17 214 Agron Hoxhaj Caktuar
13:30 1029/19 111 Sadije Selmani Caktuar
13:30 1119/17 210 Edije Sezairi Caktuar
13:30 1316/18 221 Gëzim Shehu Caktuar
14:00 1049/19 111 Sadije Selmani Caktuar

NO Sessions!

Koha Rasti Nr. i Sallës Gjykatësi/ja Statusi
08:30 590/2019 2 Nuredin Abazi Caktuar
09:00 579/2019 2 Nuredin Abazi Caktuar
09:30 C.529/2019 2 Nuredin Abazi Caktuar
10:00 C.550/2019 2 Nuredin Abazi Caktuar
11:00 C.587/2019 2 Nuredin Abazi Caktuar
ORARI I PLOTË

Për të shikuar kalendarin mujor të të gjitha seancave dhe për të kërkuar seancën e caktuar ju lutem klikoni të gjitha oraret

Të gjitha oraret

Gjykata Themelore Prizren
Aktgjykimet nga Gjykata Themelore Prizren
Degët e Gjykatës Themelore Prizren
Aktgjykimet nga degët e Gjykatës Themelore Prizren
Të gjitha Aktgjykimet
 
Të gjitha Aktgjykimet e Gjykatës Themelore Prizren dhe degët e saj
Shërbime online
Përdorni format më poshtë për të adresuar çështjen tuaj, duke përfshier përvojen tuaj pozitive ose negative lidhur me shërbimet ne gjykatë, apo plotësoni formën për kërkim të çertifikatës
Kërkesa për Lëshimin e Çeritifikatave
Plotësoni kërkesën online
Vlerësimi i shërbimeve në Gjykatë
Vlerësoni përvojën tuaj dhe shërbimet në gjykatë
Ankesat për shërbimet në Gjykatë
Paraqiteni ankesën tuaj