Zëvendës Kryetari i Gjykatës Themelore të Prizrenit z.Artan Sejrani, priti në takim shefin e Seksionit për Ligj dhe Drejtësi të OSBE-së, në Prizren

Zëvendës Kryetari i Gjykatës Themelore të Prizrenit z.Artan Sejrani, priti në takim shefin e Seksionit për Ligj dhe Drejtësi të OSBE-së, në Prizren