Gjashtëdhjetë e katër praktikantë përfunduan praktikën një vjeçare

Gjashtëdhjetë e katër praktikantë përfunduan praktikën një vjeçare

Prizren – 28.02.2020 – Në Gjykatën Themelore të Prizrenit , me degët Suharekë dhe Dragash, kanë përfunduar praktikën një vjeçare gjashtëdhjetë e katër ( 64) praktikantë  të cilët kanë kryer punë vullnetare në Gjykatë. Kryetari i Gjykatës Themelore të Prizrenit, z. Ymer Hoxha  së bashku me zëvendëskryetarin z.Artan Sejrani kanë pritur sot në takimin falënderues…

Prizren – 28.02.2020 – Në Gjykatën Themelore të Prizrenit , me degët Suharekë dhe Dragash, kanë përfunduar praktikën një vjeçare gjashtëdhjetë e katër ( 64) praktikantë  të cilët kanë kryer punë vullnetare në Gjykatë.

Kryetari i Gjykatës Themelore të Prizrenit, z. Ymer Hoxha  së bashku me zëvendëskryetarin z.Artan Sejrani kanë pritur sot në takimin falënderues praktikantët e Gjykatave, të cilët përfunduan  praktikën një vjeçare.  Kryetari  i ka falënderuar për vullnetin dhe punën e palodhshme që kanë treguar gjatë një viti.

“Ne jemi të kënaqur me angazhimin e juaj për gjatë një viti në gjykatën tonë. Unë besoj se njohurit dhe eksperiencat e fituara gjatë një viti do t’iu ndihmojnë në ndërtimin e një karriere të  suksesshme në fushën e drejtësisë”.

Të gjithë kandidatët u pajisen me certifikata nga Gjykata Themelore e Prizrenit.