Kërkesa për Lëshimin e Çertifikatave

ÇFARË DOKUMENTE DUHET TË PARAQES NË GJYKATË PËR TË APLIKUAR PËR CERTIFIKATËN E GJENDJES PENALE? Kur të paraqiteni në gjykatë, duhet të keni me vete njërin nga këto tre dokumente valide: letërnjoftimin dhe kopjen e tij patentë shoferin dhe kopjen e tij pasaporten dhe kopjen e saj Nese paraqitni kërkesën perueb uebfaqes, njërën nga dokumentet … Continue reading Kërkesa për Lëshimin e Çertifikatave