Kryesuesi i KGJK-së ka pritur në takim Kryetaren e Gjykatës Themelore në Prizren

Kryesuesi i KGJK-së ka pritur në takim Kryetaren e Gjykatës Themelore në Prizren

Prishtinë, 10 maj 2022 – Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), Albert Zogaj, ka pritur në takim Kryetarin e Gjykatës së Apelit, Valon Totaj dhe Kryetaren e Gjykatës Themelore në Prizren, Shpresa Emra. Fillimisht, Kryesuesi Zogaj i uroj të pranishmit për detyrën e re, duke ju uruar punë të mbarë dhe suksese në drejtimin…

Prishtinë, 10 maj 2022 – Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), Albert Zogaj, ka pritur në takim Kryetarin e Gjykatës së Apelit, Valon Totaj dhe Kryetaren e Gjykatës Themelore në Prizren, Shpresa Emra.

Fillimisht, Kryesuesi Zogaj i uroj të pranishmit për detyrën e re, duke ju uruar punë të mbarë dhe suksese në drejtimin e Gjykatës së Apelit dhe Gjykatën Themelore në Prizren.

Në këtë takim, u diskutua rreth çështjeve që lidhen me organizimin e punëve në këto gjykata, me ç’rast Kryesuesi Zogaj ka shprehur përkrahjen e KGJK-së me qëllim të ngritjes së efikasitetit, transparencës dhe llogaridhënies.