Mbahet seanca e parë gjyqësore online

Mbahet seanca e parë gjyqësore online

-Mbahet seanca e parë gjyqësore online në#GjykatënThemelorenëPrizren– Me fillimin e organizimit të procesve të gjykimeve në distancë duke përdorur teknologjinë e video koneferencave, qëndrueshmëria dhe vullneti i gjykatave të Kosovës ka gjetur zgjidhje inovative për ruajtjen e efikasitetit dhe për të mbrojtur shëndetin e qytetarëve. Seanca u mbajt nga gjyqtari Gëzim Shehu, lëndë civile –…

-Mbahet seanca e parë gjyqësore online në#GjykatënThemelorenëPrizren

Me fillimin e organizimit të procesve të gjykimeve në distancë duke përdorur teknologjinë e video koneferencave, qëndrueshmëria dhe vullneti i gjykatave të Kosovës ka gjetur zgjidhje inovative për ruajtjen e efikasitetit dhe për të mbrojtur shëndetin e qytetarëve. Seanca u mbajt nga gjyqtari Gëzim Shehu, lëndë civile – shkurorëzim.

Kjo u seancë u mbajt me mbështetjen e programit të USAID-it për Fuqizimin e Sistemit të Drejtësisë (USAID/JSSP)

.#USAIDKosovo#JusticeSystemStrengtheninghttps://www.youtube.com/watch?v=J-zKx8kebJE&feature=youtu.be