Me rastin e pensionimit

Me rastin e pensionimit

Me rastin e pensionimit të Lirije Mazreku dhe Reshit Potor në Gjykatën Themelore të Prizrenit është mbajtur takim përshëndetës. Në fjalimin përshëndetës kryetari i kësaj gjykate në emër të stafit të gjykatës i falënderoj për punën e palodhshme dhe kontributin e tyre dhënë gjatë këtyre viteve duke iu uruar shëndet dhe mbarësi në jetë. Ndërsa…

Me rastin e pensionimit të Lirije Mazreku dhe Reshit Potor në Gjykatën Themelore të Prizrenit është mbajtur takim përshëndetës. Në fjalimin përshëndetës kryetari i kësaj gjykate në emër të stafit të gjykatës i falënderoj për punën e palodhshme dhe kontributin e tyre dhënë gjatë këtyre viteve duke iu uruar shëndet dhe mbarësi në jetë. Ndërsa ata falënderuar kryetarin dhe stafin e gjykatës për mbështetjen bashkëpunimin dhe përkrahjen e vazhdueshme gjatë këtyre viteve.