Urime festa

Urime festa

Në emër të Gjykatës Themelore të Prizrenit ju urojmë Vitin e Ri 2020, urojmë që ky vit të jetë vit i shëndetit, begatisë dhe lumturisë në familjet e juaja. Gjithashtu, le të jetë vit i realizimeve të aspiratave të mëtutjeshme në çdo aspekt të jetës.

Në emër të Gjykatës Themelore të Prizrenit ju urojmë Vitin e Ri 2020, urojmë që ky vit të jetë vit i shëndetit, begatisë dhe lumturisë në familjet e juaja.

Gjithashtu, le të jetë vit i realizimeve të aspiratave të mëtutjeshme në çdo aspekt të jetës.