Gjykata Themelore Prizren

Seancat e radhës

Koha Rasti Nr. i Sallës Gjykatësi/ja Statusi
09:00 458/19 210 Edije Sezairi Caktuar
09:00 P.nr.1690/18 108 Luan Berisha Caktuar
09:00 2002/18 205 Refki Piraj Caktuar
09:00 P.nr.138/2019 109 Teuta Krusha Caktuar
09:00 2711/16 206 Shpresa Emra Caktuar
09:00 P.nr.1853/18 112 Arjeta Gashi Caktuar
09:00 1937/18 221 Gëzim Shehu Caktuar
09:10 45/19 224 Xhemil Elshani Caktuar
09:30 18/19 203 Ajser Skenderi Caktuar
09:30 372/18 221 Gëzim Shehu Caktuar
09:30 341/18 205 Refki Piraj Caktuar
09:30 2419/16 206 Shpresa Emra Caktuar
09:30 P.nr.1886/18 112 Arjeta Gashi Caktuar
09:30 18/19 203 Ajser Skenderi Caktuar
10:00 C.nr.590/16 110 Shaban Shala Caktuar
10:00 C.nr.590/16 110 Shaban Shala Caktuar
10:00 1106/2014 210 Edije Sezairi Caktuar
10:00 P.nr.224/17 111 Sadije Selmani Caktuar
10:00 1683/18 221 Gëzim Shehu Caktuar
10:00 187/18 214 Agron Hoxhaj Caktuar
10:00 470/17 206 Shpresa Emra Caktuar
10:00 2194/16 205 Refki Piraj Caktuar
10:00 552/2016 218 Ymer Hoxha Caktuar
10:30 1448/2017 109 Teuta Krusha Caktuar
10:30 421/19 206 Shpresa Emra Caktuar
10:30 P.nr.1852/18 112 Arjeta Gashi Caktuar
10:30 1766/15 205 Refki Piraj Caktuar
10:45 361/2016 218 Atdhe Berisha Caktuar
11:00 2388/16 206 Shpresa Emra Caktuar
11:00 2388/16 206 Shpresa Emra Caktuar
11:00 C.nr.760/16 110 Shaban Shala Caktuar
11:00 617/18 214 Agron Hoxhaj Caktuar
11:30 113/19 206 Shpresa Emra Caktuar
11:30 P.nr.1809/18 112 Arjeta Gashi Caktuar
11:30 197/19 224 Xhemil Elshani Caktuar
13:00 P.nr.658/18 108 Luan Berisha Caktuar
13:00 C.nr.869/15 110 Shaban Shala Anuluar
13:10 1040/18 221 Gëzim Shehu Caktuar
13:30 139/17 213 Artan Serjani Shtyer
13:30 C.nr.878/16 110 Shaban Shala Anuluar
13:30 374/18 210 Edije Sezairi Caktuar
13:30 1623/18 221 Gëzim Shehu Caktuar
14:00 64/19 210 Edije Sezairi Caktuar

NO Sessions!

Koha Rasti Nr. i Sallës Gjykatësi/ja Statusi
09:00 120/2019 2 Nuredin Abazi Caktuar
10:30 273.2018 2 Nuredin Abazi Caktuar
10:30 87/2016 2 Nuredin Abazi Caktuar
11:00 313/2018 2 Nuredin Abazi Caktuar
ORARI I PLOTË

Për të shikuar kalendarin mujor të të gjitha seancave dhe për të kërkuar seancën e caktuar ju lutem klikoni të gjitha oraret

Të gjitha oraret

Gjykata Themelore Prizren
Aktgjykimet nga Gjykata Themelore Prizren
Degët e Gjykatës Themelore Prizren
Aktgjykimet nga degët e Gjykatës Themelore Prizren
Të gjitha Akgjykimet
 
Të gjitha Aktgjykimet e Gjykatës Themelore Prizren dhe degët e saj
Shërbime online
Përdorni format më poshtë për të adresuar qështjen tuaj, duke përfshier përvojen tuaj pozitive ose negative lidhur me shërbimet ne gjykatë, apo plotësoni formën për kërkim të çertifikatës...
Kërkesa për Lëshimin e Çeritifikatave
Plotësoni kërkesën online
Vlerësimi i shërbimeve në Gjykatë
Vlerësoni përvojën tuaj dhe shërbimet në gjykatë
Ankesat për shërbimet në Gjykatë
Paraqiteni ankesën tuaj